top of page
image3_edited.jpg

OM OSS

"Målet med Fönsterputskompaniet är resan, vi är här för att förändra branschen"
IDÈN BAKOM FÖNSTERPUTSKOMPANIET

Efter flera år som kommunalt anställd kände jag en dag att jag var klar där. Jag har på senare år haft en dröm och en vision som vuxit inom mig att en dag få starta mitt egna företag. 

Jag valde först att söka mig till fönsterputsbranschen då den alltid legat i mitt intresse. Medan jag var anställd hos en av de större aktörerna i branschen grundades idén om Fönsterputskompaniet. Jag såg att det fanns en stor möjlighet att implementera ett nytt arbetssätt, hur man utför och planerar jobb till hur man marknadsför sitt företag. I januari 2023 grundades Fönsterputskompaniet med visionen om att vara det självklara valet när det kommer till fönsterputs. 

 

Fönsterputskompaniet är nytänkande, offensiva och framåtlutade. Vi står inte och skryter om att vi har bäst service eller utför vårt yrke med den bästa kvalitén. För oss är det en självklarhet att vi erbjuder en service i toppklass och att utförandet håller en hög kvalitativ nivå.

Våra ledord är tillgänglighet och punktlighet. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder och erbjuder ett urval av tider som ingen kan konkurrera med.  Vi är punktliga, vi håller vad vi lovat och vi kommer alltid i tid!

Målet med Fönsterputskompaniet är resan, vi är här för att förändra branschen. 

Pontus, grundare och fönsterputsare.

PB2_edited.jpg
bottom of page