top of page
image0 (5).jpeg

KUNDER
 

PRIVATA KUNDER

De flesta av våra kunder är privatpersoner som kan utnyttja sitt RUT-avdrag när de anlitar oss. Oavsett om du bor i en lägenhet, radhus eller villa så är vi det självklara valet när du bokar fönsterputs.

Vi har med oss hjälpmedel som vi kan tänkas behöva så som stege,

förlängningsskaft och diverse andra saker.

Vi utför våra tjänster i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka. 

Just nu har vi en lägenhetskampanj. Gäller från den 1 april - 31 maj. Läs mer under "PRIS".

ABONNEMANG

Vill du kunna luta dig tillbaka och njuta av rena fönster? Då borde du bli en av våra abonnemangskunder. Vi putsar dina fönster utvändigt 4-12 gånger per år efter dina behov. Utförandet sker efter en överenskommen intervall, så att du som kund aldrig ska behöva tänka på att boka en tid. Vi kontaktar dig innan utförandet och återkopplar alltid till dig efter utfört arbete.

Vill du även att insidan tas emellanåt, inga problem. Meddela oss bara innan nästa tillfälle så bokar vi in en tvåsidig fönsterputs.

 

FÖRETAG

Jobbar du på ett företag som är i behov av rena fönster?

Det mest förmånliga är att ansluta ditt företag till vårt företagsabonnemang som redan består utav butiker, restauranger och kaféer. Flera av våra företagskunder putsar vi hos en gång per vecka, men du som kund bestämmer själv hur ofta ni vill att vi kommer och putsar era fönster. Vi har erfarenhet av att jobba med stege,

rep, korg och lift. Vi hjälper både små och stora företag till en renare vardag.

Självklart tar vi även emot engångsbokningar, så tveka inte på att kontakta oss.

bottom of page