top of page

PRIS

PROVA PÅ FÖR ENDAST 329:-

Nu erbjuder vi dig som ny kund möjligheten att "prova på" en utvändig fönsterputs för endast 329 kr*. Perfekt för dig som bor i en villa och aldrig har testat våra tjänster tidigare.

Erbjudandet gäller utvändig fönsterputs, upp till 20 fönster och för dig som bor i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.

*Gäller för dig som bor i en villa utan fasta spröjs.

INDIVIDUELL PRISSÄTTNING

Vi tillämpar en individuell prissättning för att du som kund skall få det bästa priset. Den baseras på antal fönster, antal sidor som skall putsas, villa/radhus eller lägenhet och fasta/avtagbara spröjs. Vi har valt denna prismodell då den tar hänsyn till just dina fönster och ditt hem.

Kontakta oss via telefon eller mejl så har du en offert inom några timmar. 

ABONNEMANG

Vill du kunna luta dig tillbaka och njuta av rena fönster? Då borde du bli en av våra abonnemangskunder. Vi putsar dina fönster utvändigt 4-12 gånger per år efter dina behov. Utförandet sker efter en överenskommen intervall, så att du som kund aldrig ska behöva tänka på att boka en tid. Vi kontaktar dig innan utförandet och återkopplar alltid till dig efter utfört arbete.

Vill du även att insidan tas emellanåt, inga problem. Meddela oss bara innan nästa tillfälle så bokar vi in en tvåsidig fönsterputs.

 

GRANNSÄMJA

Vi på Fönsterputskompaniet förespråkar en god grannsämja. Därför erbjuder vi er som grannar alltid ett bättre pris när ni är flera som går ihop i samma område och bokar fönsterputs samtidigt.

bottom of page